BH

Întrebări frecvente

Găsești mai jos toate informațiile necesare pentru a afla cum lucrez și cum poți rezerva o zi pentru ședința ta foto.

FAQ

Boudoir Hunter oferă mai multe variante de ședințe foto, în funcție tipul sesiunii și de dorințele fiecărei persoane.

Sunt aici pentru pentru a te ajuta în întreaga experiență, astfel încât să poți obține exact ceea ce îți dorești. Folosește datele de contact din meniu sau click   AICI   pentru o discuție live pe Whatsapp.

De-a lungul anilor și a sutelor de ședințe foto, am fotografiat femei de toate vârstele, formele și dimensiunile. Chiar dacă unele dintre ele nu mai pozaseră niciodată până atunci, au primit imagini uimitoare, de care au fost mai mult decât mulțumite!

Mă vei angaja pentru a te face să arăți și să te simți mai bine ca niciodată. Îți garantez că vei pleca cu o nouă încredere în tine și cu energie pozitivă. Singurele tale responsabilități: să te relaxezi și să te simți bine în propria piele 😉

Doar dacă îmi spui că este în regulă!

Fiecare model pe care îl prezint pe site-ul meu mi-a dat permisiunea de a posta imaginile. Confidențialitatea este foarte importantă pentru mine. Dacă decizi că nu dorești ca pozele să apară online, este în regulă.

Dacă totuși dorești să-mi acorzi permisiunea de a le posta, acest lucru m-ar bucura. Doar așa alte posibile modele își pot face o idee despre cum lucrez și cum arată fotografiile pe care le-am realizat de-a lungul timpului.

Da! Photoshop poate reduce sau elimina complet cele mai frecvente probleme.

Nu-mi place să exagerez cu editarea, așa cum o fac alți fotografi de boudoir. Cred că e mai bine să fii tu, cea reală, și să nu existe diferențe enorme între persoana din poze și cea din realitate. N-am fost niciodată un fan al imaginilor care îi fac pe oameni să pară figuri de ceară sau păpuși de plastic.

După sute de ședințe foto, am dobândit suficiente cunoștințe despre lumină și poziționarea modelului, astfel încât să evidențiez frumosul în oricine indiferent de forme sau vârstă. Photoshop poate fi, apoi, folosit pentru perfecționarea detaliilor.

De obicei, ședintele foto nud sau boudoir se vor desfășura într-un spațiu mobilat modern sau clasic, precum o cameră de hotel sau un apartament în regim hotelier.

De ce nu studio? Pentru că studioul este un concept învechit, unde variantele de decor sunt limitate și repetitive – de obicei un fundal simplu, gri sau colorat.

În cazul în care, totuși, modelul își dorește ca shooting-ul să aibă loc în studio, există soluții și pentru această situație.

De asemenea, sesiunile foto pot avea loc și în natură (munte, litoral, clădiri abandonate, parcuri șamd). Această variantă poate avea rezultate magice, întrucât fotografiile finale vor avea un aer aparte și diferit față de ceea ce se practică în mod normal în domeniu.

Absolut! Ambele sunt foarte importante atunci când vine vorba de o ședință foto profesionistă. Boudoir Hunter îți pune la dispoziție make-up & hair-style artist, care va ajunge la locație înaintea ședinței foto și te va ajuta să te prezinți în cea mai bună variantă a ta.